Zbog ovog se smatra da su nacisti kontaktirali s vanzemaljcima (FOTO)

U Rusiji su prije četiri godine pronašli čudne lobanje s neobično velikim očnim šupljinama. Kraj njih je bio kovčeg sa znakom supertajnog nacističkog instituta koji se bavio paranormalnim

lobanje

U Adigeji, republici u južnom dijelu Ruske Federacije, prije četiri godine je tokom arheoloških iskopavanja pronađen kovčeg sa znakovima Trećeg Reicha. Pored kovčega su se nalazili ostaci tajanstvenih bića.

Riječ je o kosturima bez vilica, čeonih kosti i potiljka. Ostatke je u pećini pronašao tim naučnika Vladimira Melikova. No otkriće je postalo još zanimljivije jer se utvrdilo da na kovčegu postoji znak Ahnenerbe što je teoretičarima zavjere poslužilo kao dokaz da su nacisti bili u direktnom kontaktu s vanzemaljcima. O čemu se zapravo radi?

Ahnenerbe je najtajanstveniji nacistički institut koji je osnovao Heinrich Himmler 1935. godine kako bi pronašao dokaz da je arijevska rasa nekada vladala cijelim svijetom. Ali uskoro se institut počeo baviti paranormalnim, okultnim i istraživanjem vanzemaljaca. Teoretičari zavjera su ubrzo zaključili kako su lobanje dokaz da su nacisti bili u kontaktu s vanzemaljcima.

lobanje2

– Ovako nešto nikad nismo vidjeli. Lobanje uopšte nisu imale prostor gdje se kod ljudi nalazi mozak, a nisu imale ni vilice. Očne šupljine bile su neuobičajeno velike. Kad ih držite u ruci, teško je reći da to nije vanzemaljska lobanja – rekao je Melkov.

No ruski arheolozi tvrde da lobanje nemaju nikakve veze s vanzemaljcima i da bi se moglo raditi o lobanjama ovnova koje su voda i riječno kamenje ozbiljno deformisali i izbacili na obalu.

Ruski mediji nakon ovog otkrića pisali su kako to nije jedino što je u ovim planinama pronađeno, a da se povezuje s nacističkom Njemačkom.  Godinu prije pronađen je još jedan kovčeg s logom tajnog nacističkog instituta.

lobanje3

Uz njega je bio i logo njemačke planinske divizije ‘Gebirgsjaeger’. Na mjestu u blizini navodno su pronašli i njemačko groblje na kojem su pokopani njemački vojnici koje je zatrpala lavina.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti