ZABORAVITE NA LIDL, STIŽE VELIKI JEFTINI TRGOVAČKI LANAC: Traže radnike, a tek kad vidite CIJENE!

Veliki italijanski trgovački lanac stiže u Hrvatsku, a u oglasima su objavili kako traže radnike za područje Zagreba i Rijeke te poslovne prostore za kupovinu ili najam na području cijele zemlje, ali u gradovima s više od 10 hiljada stanovnika.

spin2

U oglasima su naveli kako traže regionalnog menadžera prodaje te radnike koji bi radili u marketingu, administraciji, kontroli upravljanja, poslovnog sekretara te logističke radnike.

spin3

“Najpoželjniji kandidati bit će odabrani putem selekcijskog procesa te uvedeni u projekt koji predviđa određen period obuke u Italiji s ciljem povećanja kompetencije novog kadra koji će kasnije u Hrvatskoj sudjelovati u razvoju novog poslovnog projekta”, poručuju iz Eurospina.

spin4

Na svojoj stranici su na hrvatskom jeziku napisali “Pozdrav, Hrvatska! Još malo …. stižemo”.

spin1

Eurospin je inače klasični italijanski diskonter sa više od 1.000 prodavnica u Italiji i 80-ak u Sloveniji, s oko 7.000 radnika, rekordnih 4,7 milijardi eura prihoda i 184 miliona eura dobiti u 2017. To je daleko od vodećih 10 igrača u Evropi, među kojima prednjači Schwarz grupa s Lidlom i Kauflandom u portfelju.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti