Upoznao je djevojku na Facebooku i zaljubio se ‘do ušiju’: Vjenčali su se brzo, a prve bračne noći POČEO JE DA SHVATA U ŠTA SE UPLEO (VIDEO)

Upoznali su se na Facebooku, zaljubili, vjenčali, a onda je mladoženja dva dana nakon svadbe saznao istinu o svojoj novoj ženi i odmah se razveo.

indones

Indonezija bruji o slučaju mladenaca koji su se nedavno razveli poslije svega dva dana braka. Muškarac nazvan Muh (31) (zbog zaštite identiteta) upoznao je Mitu (25) na Facebooku prije nekoliko mjeseci. Prvo su ušli u online vezu, a onda se upoznali i u stvarnom životu. Prvi sastanak bio je klasičan, izlazak na kafu. Muh je bio impresioniran njenom ljepotom i odmah se, kaže, zaljubio.

Dopisivali su se i dalje po cijeli dan i noć i onda je Muh riješio da je zaprosi. Rekla je “da” bez razmišljanja.

Pripreme su otpočele – Muh je posjetio mladine roditelje i odnio miraz u vrijednosti od 20 miliona rupija. Ona je, prema tradiciji, velom pokrila lice.

Sve je dobro išlo do prve bračne noći, kada je Mita odbila Muha. Odbila ga je i sljedeće noći, i one tamo i onda je Muh počeo da sumnja da nešto nije u redu.

Nakon raspitivanja i istrage, saznao je da je Mita – muškarac. Kada je stigao kući u namjeri da to raspravi sa njom, nje(ga) već nije bilo kod kuće. Obavijestio je cijelu porodicu o tome šta se desilo a onda podnio tužbu za prevaru.

Policija je brzo uhvatila Mitu i ispostavilo se da je u pitanju mladić po imenu Adi koji sad čeka na suđenje i kaznu.

Izvor: kutaknet.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti