ČOVJEK KOJI JE BIO NA BOLOVANJU 35 GODINA! Evo kako je najveći svjetski neradnik SVE PREVARIO!

Carlo Cani je još od davne 1980. godine, pa sve do momenta kada je stekao sve potrebne uslove za penzionisanje, bio navodno bolestan.

carloc

O njemu se i dan danas priča, posebno na društvenim mrežama, a svi su se sjetili kako je čovjek otišao na bolovanje i nikad se nije vratio.

Cani je zbog klaustrofobije otišao na bolovanje na kojem je ostao – punih 35 godina. Zapravo, nikad se nije ni vratio na posao – s bolovanja je 2006. otišao pravo u penziju. Da stvar bude bizarnija, Carlo jedva da je radio u rudniku nekoliko dana prije nego što je otišao kod doktora da se žali kako mu je teško na poslu.

“Rudarstvo mi se nikad nije svidjelo. Priznajem, došao sam do penzije ne radeći nikad ništa. Uvijek sam radio sve što sam mogao samo da ne bih sišao u jamu. U tome su mi dosta pomogli ovi naši doktori”, izjavio je Carlo.

On se čitavih 35 godina na raznorazne načine izvlačio da bi produžio bolovanje. Otišao je na bolovanje zbog klaustrofobije, pa ga je produžio zbog hemoroida, usljedile su muke zbog amnezije i tako redom, a kad bi mu ponestalo bolesti, utrljao bi ugljenu prašinu u oči kako bi izgledao bolesno.

Izvor: kutaknet.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti