Prepoznali ste ga? Zlatan … Ibrahimović?

Čini se da je s godinama sličnost između dvojice vrhunskih sportista sve veća o čemu svedoči i novi imidž Bajernovog beka sa dugom kosom, pa je sada pljunuti Ibra!

sport1

Liče kao jaje jajetu, što je košarkašu Nihadu Đedoviću zanimljivo, ali samo do trenutka kada krenu da ga salijeću navijači milseći da je on Ibrahimović.

Đedović je svoju muku podijelio sa pratiocima euroliginog kanala za koji je pričao o anegdotama koje mu se dešavaju zbog nevjerovatne sličnosti sa momkom čiji korijeni, kao i njegovi, vuku sa prostora BiH.

– On ima balkanske, ili ex jugoslovenske gene – kaže za Ibru Đedović, pa objašnjava da je, zbog puštene kose i on sam postao prepoznatljiv široj javnosti – kao Ibrahimović.

– Od kad sam pustio kosu, ljudi me taguju svaki dan na Twitteru i Instagramu. Ove godine sam bio u Parizu na tri dana. Ne mogu da kažem svaka osoba, ali svaka druga me je zaustavila da se slika sa mnom. Nevjerovatno.

Poznato je da je Zlatan Ibrahimović objavio autobigrafiju pod nazivom “I am Zlatan”, što je Đedovića, u šali, navelo da porazmisli da i on napiše o sebi knjigu sličnog naziva, adekvatna njegovoj situaciji bi imala naziv: “I am not Zlatan”.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti