PORODICA NAM JE DOŠLA U GOSTE, A NISU SE NAJAVILI: Kad sam vidjela šta radi u spavaćoj, UZELA SAM JE ZA RUKU I IZBACILA IZ KUĆE!

Jedna žena je na društvenim mrežama podijelila svoju ispovijest, u kojoj su se sigurno mnoge pronašle.

dinner1

Naime, nedavno je imala goste, koji su joj bili veoma naporni, pa je bila primorana da ih izbaci.

“Ne mogu da razumijem ljude, koji kad odu kod nekoga kući, ne poštuju ‘pravila’ te kuće. Bili nam skoro gosti, porodica, iz drugog grada, nismo ni znali da dolaze. Javili se, rekli da stižu za pola sata, nisu ni pitali da li je to ok i da li smo uopšte kući, hajde to i nekako. Stigli oni, njih sedmoro, svi odrasli. Odmah počeli da izvoljevaju, jednom smeta pepeljara, drugom flaša, jedan pije samo negazirano, drugi samo jednu vrstu kafe. Strina, suprugova, otvara vrata od terase, vrućina joj, iako smo rekli da to ne radi, pokvarena su. Vrhunac je bio, kada je jedna rođaka ušla u spavaću sobu, otvorila moju komodu, gdje mi stoje najličnije stvari, i rekla kako tu treba peškire da stavimo, a ne gluposti”, rekla je ona i dodala:

“Uhvatila sam je za ruku i izbacila iz sobe. Sada ti rođaci pričaju svima kako smo ja i suprug bili bezobrazni prema njima, i da više nikad neće da dođu, i skoro svi su na njihovoj strani”, napisala je ova žena.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti