Pojavila se na vlastitoj sahrani – muž platio da je ubiju ali ovo nije očekivao

Australijanka Noela Rukundo je sjedila u automobilu ispred svoje kuće i posmatrala kako posljednjih nekoliko ožalošćenih ljudi odlazi. Oni su odlazili na sahranu – i to njenu sahranu. Na kraju je  primjetila  čovjeka koga je čekala. Odmah je izašla iz auta, a njen muž je od užasa stavio ruke na glavu.

sah

“Da li sam to ja?”, upitala ga je. “Da li je to duh? Iznenađenje! Na tvoju žalost još uvijek sam živa!”, odgovorila je.

Čovjek je izgledao užasnuto. Prije 5  dana, naredio je timu plaćenih ubica da ubiju Rukundo sa kojom je bio u braku 10 godina. Rekli su mu da su to obavili. Čak su ga natjerali i da im plati još dodatnih nekoliko hiljada dolara za sprovođenje zločina.

sah1

Sada je pred njim stajala njegova supruga. Rukundo je već unaprijed bila pozvala policiju, a njen muž Balenga Kalala je na kraju priznao krivicu zbog čega je osuđen na 9 godina zatvora.
Ona je upoznala supruga 11 godina ranije,  nakon što je stigla u Australiju iz Burundija. Preselili su se u Melbourne i dobili troje predivne djece. Rukundo je imala i petoro iz prethodne veze. Ipak, ona je ispričala da je on imao nasilan karakter, ali da nije očekivala da će  ići tako daleko.
Izvor: dobaradan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti