Ova mama je POLUDJELA kad je vidjela školsku fotografiju svog sina

Kada govorimo o školarcima nižih razreda, svaki roditelj jako dobro zna da su u tom periodu njihovi osmijesi uglavnom malo prorijeđeni, bez mliječnih zubića.

zubici1

I to je normalno. To je slika koja najbolje opisuje životni period te je zapravo divna uspomena na dijete.

No jedna mama nije dobila takvu sliku svog školarca. Ona je dobila fotografiju svog djeteta sa savršenim zubićima, umetnutima uz pomoć Photoshopa. I na to je, s pravom, jako poludjela. Ali tek nakon što je dobro istražila što se tu zapravo dogodilo.

Zato ova mama u prvi mah nije ni shvatila o čemu je riječ, ali se ipak sjetila da njen sin zapravo nije imao zubić taj dan kad su se slikali. Potom je malo bolje pogledala grupnu fotografiju i na njoj ugledala rupicu!

zubici2

“Aha!”, rekla je samoj sebi, a potom planula i na koncu se istresla na svom blogu i u poruci koju je naknadno poslala fotografu.

Svako dijete u toj dobi proživljava svoje trenutke bez zubića i to nikome ne smeta. Prvo zato što su svi u istom sosu, a drugo jer su djeca jako ponosna kada im ispadne zub i počne rasti trajni.

zubici3

Zaista, poruka baš i nije lijepa, a kako je mama naknadno doznala, njen sin nije jedini koji se sa službenih fotki sada smiješi s nečijim tuđim zubima.

A iako je to možda pomalo trivijalno – neka ostane poruka koju je ova mama htjela poručiti – kada nam fotografirate djecu, ostavite ih takve kakvi jesu. To je uspomena. Ovo nije.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti