O njihovoj ljubavi priča se i danas: Ovako se upoznao najljepši glumački par Jugoslavije

Prema mišljenju mnogih, Milena Dravić i Dragan Nikolić bili su najljepši glumački par Jugoslavije.

glumci

U vrijeme kada su se sreli, Milena je već bila velika glumačka zvijezda, a Dragan je tek počinjao karijeru. Upoznali su se na snimanju filma “Horoskop”, a iz druženja se kasnije rodila i ljubav. Nedugo potom, riješili su da otpočnu zajednički život.

Vjenčali su se 1971. godine, tokom snimanja novogodišnjeg TV filma “Kako su se volele dve budale”, prema tekstu Duška Radovića. U pauzi između snimanja, tražili su dodatnih sat, otišli u opštinu Vračar i sklopili brak.

U rijetkim prilikama, kada su javno pričali jedno o drugome, uvijek su isticali da im je bračni drug najveća podrška, ali i najstroži kritičar.

– Za brak koji traje četiri decenije može da se nađe više razloga da se on prekine, nego da opstane. Ali, najlakše je nešto presijeći i završiti, mnogo je teže boriti se da se brak sačuva. Ponekad i mala svađa može osvježiti dan. Ponekad je potrebno i biti ljubomoran, jer je i to jedan od pokazatelja ljubavi – rekao je jednom prilikom Dragan.

Velika ljubav dočekala je i starost. Kako je sama Milena jednom prilikom rekla, njihova ljubav je bila i ostala mnogo više od onoga što je napisano o njima i ostala je uvijek ponosna na ono što su imali. A imali su jednu od onih ljubavnih priča zbog kojih ponovo povjerujete u pravu ljubav, koja može da traje cijeli život, a eto sve je počelo sasvim slučajno.

Izvor: bhdijaspora.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti