Ljubavna priča holivudskog para koji uspješno sakriva sve svoje tajne

Ryan Gosling i sexy Eva Mendes već godinama su u sretnoj vezi, a upravo njih dvoje nose i titulu “najtajnovitijeg holivudskog para”.

parr2

Par je zajedno od septembra 2011. godine, kada su uhvaćeni na romantičnom sastanku u Disneylandu, a upoznali su se na setu filma “The Place Beyond the Pines”.

parr3

“Sudbonosno da” izgovorili su u septembru 2016. godine, pogađate, u strogoj tajnosti. Do dan danas, nije procurila niti jedna slika s vjenčanja u javnost, baš kao što se saznalo kako Eva nosi njihovo prvo dijete tek kad je glumica zakoračila u 7. mjesec trudnoće.
Par zajedno ima dvije kćeri, Esmeraldu i Amadu, no ni njih još niko nije vidio, iako su rođene 2014. i 2016. godine.
parr4
Par ima i tek nekoliko zajedničkih slika, a Ryan je na iznenađenje svih progovorio o lijepoj supruzi, primajući Zlatni globus. Tada je svojim govorom raspekmezio holivudsku elitu, ali i obične smrtnike, a Evi se zahvalio što mu je omogućila da doživi najbolje filmsko iskustvo ikad, odgajajući sama kćerkicu, s drugom na putu, istovremeno pomažući bratu, koji je teško obolio od raka.
parr5
Prethodno, Ryan je ljubio glumice Sandru Bullock i Rachel McAdams, koja mu je bila partnerka u filmu “Notebook”, dok je Eva čak 8 godina provela u vezi s Georgeom Augustom.
parr6
parr7
Ostaje nam tek vidjeti hoće li se Eva pridružiti Ryanu na dodjeli prestižnih Oscara, 26. februara, gdje je Ryan nominovan u kategoriji “najboljeg glumca”.
Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti