Ko bi rekao da se oni time bave: Skriveni talenti zvijezda

Oni su neka od najvećih imena u svijetu bogatih i slavnih, znamo ih kao pjevače i glumce, ali to nije njihova jedina preokupacija. U slobodno vrijeme ove zvijezde bave se manje poznatim, ali vrlo zanimljivim hobijima.

Bob Dylan

hobi2

Jedan od najvećih muzičara svih vremena osim što svoje slobodno vrijeme provodi stvarajući novu muziku i pišući pjesme, on se bavi i jednom drugom vrstom umjetnosti. Naime, Dylan izrađuje razne skulpture od željeza, a prije nekoliko godina u Londonu je imao i samostalnu izložbu.

Christina Hendricks

hobi3

Najpoznatija po ulozi zanosne Joan u seriji ‘Momci s Madisona’, skriveni talent seksi Christine nikad ne biste pogodili. Lijepa glumica uživa svirati harmoniku. Čak je u jednoj epizodi zasvirala omiljeni instrument, za koji kaže kako ga je oduvijek voljela jer ima vrlo romantičan i bogat zvuk.

Snoop Dogg

hobi4

Većina ljudi ga zna kao poznatog repera, no manje poznata činjenica je da je Snoop i trener američkog fudbala. Reper je glavni trener ‘Pomona Steelersa’.

Geena Davis

hobi5

Glumica i dobitnica Oscara osim što je jedna od najpametnijih osoba u Holivudu, IQ joj je 140 i članica je Mense, voli i streljaštvo. Toliko je dobra u tome da je 2000. bila polufinalu na Olimpijskim igrama.

Bruce Willis

hobi6

Poznati glumac karijeru je započeo je kao svirač usne harmonike u R&B bendu ‘Loose Goose’. Bruce i dalje svira usnu harmoniku, a ponekad ide i na turneje sa svojim bendom ‘The Accelerators’.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti