Kako je Goca Tržan izgledala davne 1994. dok još nije bila poznata (FOTO & VIDEO)

Na televiziji “Politika” u to vrijeme promovisali su se brzi bendovi Srbije, a Goca Tržan je dobila nagradu za najbolji vokal u bendu Distorzija.

Goca Tržan je danas u stalnoj medijskoj žiži zbog bivšeg muža Ivana Marinkovića, koji konstantno iznosi intimne detalje iz njihovog bračnog života.

Godinama prije ona je postala poznata u grupi Tap 011.

Nakon odlaska iz grupe je nastavila samostalnu karijeru. Prvi samostalni album je izdala 1999. godine pod naslovom “U niskom letu”. Album je izdan za izdavačku kuću PGP RTS.

Godinama je govorila da joj šminkeri nisu potrebni jer se sama šminka, pa tako na Instagramu hiljade žena oduševljava svojim make up trikovima.

goca5

Rođena je 8. jula 1974. godine u Beogradu, kao prvo dijete majke Rosande i oca Antona. Pohađala je osnovnu školu “25. maj” u Novom Beogradu (danas “Duško Radović”). Završila je Desetu beogradsku gimnaziju. Nakon gimnazije, upisala je Poljoprivredni fakultet  u Beogradu, smjer stočarstvo, kojeg je pohađala dvije godine, da bi prekinula studij kako bi se bavila muzikom.

U to vrijeme je nastupala u amaterskoj predstavi “Ero s onoga svijeta” na sceni “Đuro Salaj”.

Na našem portalu često možete vidjeti poznate nekad i sad, a ovoga puta ćete vidjeti i Gocu davne 1994. godine na nastupu u emisiji Paket Aranžman.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti