Sjećate se ove Ruskinje koju su proglasili ‘najružnijom mladom na svijetu’? Zvučat će nemoguće, ali danas je ona – vrh vrhova!

mlada1

Kada se ova Ruskinja udala prije šest godina, a slika sa njenog vjenčanja procurila u javnost, cijeli svijet ju je zasuo uvredama na račun njenog fizičkog izgleda. Prozvali su je “najružnijom mladom na svijetu” i nastavili da na društvenim mrežama nižu uvredljive komentare.

Mnogi su tvrdili da njihov brak neće potrajati, da će se razvesti, ali par je uspio da opovrgne sve te glasine. Njihova veza je opstala i oni su postali roditelji prelijepog dječaka.

Kada se bura stišala par je jednostavno “nestao” u predgrađu Moskve. Nakon nekoliko godina, jedan novinar u Rusiji bio je u potrazi za vijestima kada se sjetio priče o ružnoj nevjesti.

Na kraju je uspio da je nađe i ostao je potpuno šokiran onim što je vidio. Ona je sada bila sasvim druga osoba. Fizička transformacija je bila zaista nevjerovatna.

Za šest godina uspjela je da smrša zahvaljujući rigoroznim dijetama, vježbanju, ali i liposukcijom. Nadogradnja kose, silikoni i sređivanje lica su je potpuno promijenili.

Njen suprug ne propušta niti jednu priliku da joj kaže da je voli. Izabrao je da provede život sa njom zbog toga kakva je ona soba, a ne zbog njenog fizičkog izgleda.

A ona je danas nešto apsolutno nevjerovatno i fantastično.

mlada2

Izvor: nostalgicno.novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti