Kad se vaš muž ZALJUBI U DRUGU ŽENU: Psiholozi kažu da imate SAMO JEDAN IZBOR!

Da li biste i vi postupili ovako?

prevara8

Da li ste nekad  doživjeli tu agoniju, da se vaš muž nesvjesno zaljubi u drugu ženu? Djeluje ležerno, ali stalno vam priča o njoj. Priča se uvijek vrti oko događaja vezanih za tu ženu. Dok se vama život pretvara u košmar, muka vam je od te priče, a on i dalje blaženo nesvjesno zuri u daljinu ne primjećujući da je zaljubljen u drugu ženu.

Beznadežna ljubav prema drugom

Postavlja se pitanje: zašto je nekome potrebno da voli beznadežno nekoga? Vi padate u zamku i osjećate sažaljenje prema čovjeku koga volite jer je zaljubljen u nekog ko od njega pravi budalu.
Žao ti je da ga neko toliko ponižava i ignoriše. Pokušavate da mu stavite do znanja da pravi budalu od sebe takvim ponašanjem, da biste na kraju završili u eksplozivnoj svađi sa mužem koji postaje agresivan kada ga suočite sa istinom.

Vi ste na neki način započeli tabu temu. Da ste ćutali o tome, ništa se desilo ne bi.

Ali da li vrijedi i dalje igrati ulogu u ovom pozorištu apsurda? On negira svoju zaljubljenost. Ta druga žena ga “vuče” za nos. Vi osjećate duboku izdaju od svog partnera, koji vas ubjeđuje da se ništa ne dešava i da ste sve izmislili.

Savjet psihologa je da iz ove situacije bježite glavom bez obzira, jer čovjek se ne mijenja tek tako. Ljubav vašeg muža prema drugoj ženi ne može nestati preko noći.

Zašto da živite u tom nezdravom odnosu? Zašto da patite i gledate kako vas ne voli neko koga vi volite?

Stoga, ako vidite da se vaš muž zaljubio u drugu ženu, idite od njega – jer ako ga ostavite patićete tada, a ako ostanete sa njim patićete cijeli život!

Izvor: stil.kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti