Izaberite kome biste prvom priskočili u pomoć i saznajte šta to govori o vama

Dobro pogledajte ovu sliku pa donesite odluku kome biste prvo pomogli.

pomo

Tu je baka koja bi da pređe ulicu, čovjek sa pokvarenim automobilom, žena natovarena kesama i jedna izgubljena mačka. Dakle, kome je vaša pomoć prijeko potrebna?

Evo šta vaš odgovor otkriva o vama:

Baka

Ako ste se odlučili za baku, vi ste izuzetno moralna osoba sa tradicionalnim sistemom vrijednosti. Racionalni ste i prije svake odluke dobro razmislite. Ipak, zbog tako čvrstog sistema moralnih načela koji su vam usađeni, teško podnosite svakodnevne nepravde.

Maca

Vi ste tip osobe koja se lakše zbliži sa životinjama nego sa ljudima. Vjerujete da su životinje iskrene i potpuno bespomoćne, dok ljudi uglavnom imaju masku iza koje kriju izdajničke namjere. Život vidite kao niz patnji, i vrlo rijetko uspijevate da stavite ružičaste naočare i malo vedrije pogledate na svijet oko sebe.

Čovjek sa automobilom

Ako ste riješili da prvo pomognete njemu, vrlo ste ozbiljni i odgovorni. Uvijek ste raspoloženi da pomognete drugima ukoliko im je pomoć neophodna. Marljiv ste radnik i omiljeni među prijateljima, jer uvijek mogu da se oslone na vas. Stvoreni ste za lidera.

Žena sa kesama

Ako ste se odlučili za nju, vi ste jedna od rijetkih osoba koje zaista uživaju u pomaganju drugima, ne očekujući ništa zauzvrat. Volite kada možete nekome da priskočite u pomoć i volite kada znate da ste drugima potrebni. Volite i pažnju koju dobijate nakon učinjenog dobrog djela.

Izvor: prva.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti