Ispovijest mame koja je dva puta rodila blizance i tri puta smršala po 50 kilograma (VIDEO)

Razne dijete i procesi gubljenja kilograma vjerovatno su nešto najteže u životima svakog od nas. Kao po običaju, udebljamo se ako se makar malo opustimo, pogotovo tokom januara, a kada treba da se smrša onda prolaze nedjelje i mjeseci dok konačno ne uspijemo. Ako uopšte uspijemo.

kris2

Što je najgore, kilogrami se uglavno vrate nakon što prestanemo sa restrikcijama u ishrani.

Problemi sa kilogramima česti su kod žena poslije prorođaja, a jedna od njih je i Kristina koja je pričala o svom slučaju.

Ona sa svojom porodicom živi u Minesoti, a zanimljivo je da je dvaput rađala blizance. Tokom obje trudnoće je na svake dvije nedjelje dobijala otprilike pet kilograma.

– Tri puta sam gubila po 45 kilograma, a sa težinom sam se borila tokom cijelog života. U najtežoj fazi imala sam 136 kilograma – ispričala je Kristina.

Prvi put je smršala dok je još bila tinejdžerka, a kilaža joj se nije mijenjala sve do njene prve trudnoće.

– Kad sam imala 14 godina vidjela sam neke priče o mršavljenju koje su me motivisale. Trebalo mi je nekoliko godina da smršam oko 35 kila i tu kilažu sam održavala i tokom srednje škole – ispričala je.

kris3

Kristinina mama Peni ju je prijavila u emsiju “Rachael Ray Show” u kojoj smo vidjeli njenu kompletnu transformaciju. Naravno, ponosna mama nije uspjela da sakrije suze radosnice.

Izvor: noizz.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti