IMA 440 KILA I ZOVU GA HULK A TRAKTORE VUČE RUKAMA: Pogledajte kako izgleda muškarac od skoro pola tone! (VIDEO)

Ogroman čovjek težak 440 kg iz Pakistana žarko traži ljubav svog života, koja je spremna da prihvati njegovu glomaznu fizičku formu. Sa velikim brojem fanova koji ga prate, čovjek je već prepoznat kao najjači u zemlji, a poznat je i po tome što vuče traktore pomoću užadi.

paki1

Arbab Khizer Hajat (27), koji “živi na visokoj nozi” i koji dnevno unese gotovo 10.000 kalorija, već je odbio oko 300 budućih žena do danas u potrazi za srodnom dušom i savršenim spojem.

Ipak, želje su mu suočene sa propašću zbog njegovog osnovnog očekivanja od buduće supruge – ona ​​bi trebala da ima približno 100 kg i trebala bi da ima povoljnu visinu – jer se boji da će se jednog dana ona možda srušiti pod njim.

– Potrebna mi je supruga u teškoj kategoriji da je ne povrijedim. Sve žene koje su do sada želele da se udaju za mene bile su previše mršave – rekao je on.

Već sedam godina pakistanski Hulk traži onu pravu i odlučan je da oboje treba da izgledaju dobro zajedno.

Hajat tvrdi da uprkos težini i mamut dijeti, koja uključuje 6,6 kilograma mesa i pet litara mlijeka dnevno, on nema zdravstvenih problema.

– Nemam zdravstvenih problema. Apsolutno sam ok sa svojom težinom.

Pakistanska zvijezda našla se u centru pažnje nakon što su video snimci kako vuče traktor konopcem postali viralni. Želi da bude najjači čovjek na svijetu.

– Počeo sam da dobijam na težini u tinejdžerskim godinama, ali sam shvatio da želim da uđem u takmičenje u dizanju tegova i nadmetanje snage. Tako da sam se i dalje debljao.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti