Kada želi da te osvoji, prvo će provjeriti OVO na tvom Instagramu!

Žene, obratite pažnju na ovih pet stvari.

Na sreću ili žalost, društvene mreže igraju važnu ulogu pri današnjem upoznavanju. I prije nego što sa nekim odete na sastanak, vi znate sve o njemu. I gdje je rođen, i koju muziku sluša, i gdje je bio prekjuče, ko su mu najbolji prijatelji i mnoge druge privatne stvari koje ljudi dijele na društvenim mrežama.

Složićemo se da je više svojstveno ženama da preko interneta istražuju sve o svom potencijalno budućem partneru, ali to je u krvi i muškarcima.

girll

Otkrivamo vam na šta se oni najviše fokusiraju i šta najviše gledaju na ženskim Instagram profilima.

Gledaju slike sa mora  

Nema boljeg načina da vide šta ih čeka nego da pogledaju nekoliko vaših slika s ljetovanja. Ovaj album ima sve što mu treba: uvid u vašu figuru, figure prijateljica i priliku da nas vidi bez šminke i fotoshopa. Djevojke, pažljivo s fotkama!

Pazite gdje idete  

Muškarcima danas nije teško da prate aktivnosti žena – osim što statusima i fotkama dajemo do znanja gdje se krećemo, tu je i omiljeni nam “check-in”. Nemojte se čuditi ako sretnete dečka koji vas muva na neočekivanom mjestu, i nemojte misliti da je to baš tolika slučajnost: Možda je jednostavno vidio gdje se nalazite, i pojavio se.

Pripremaju se za razgovor  

Slučajno je spomenuo knjigu koju trenutno čita i, gle čuda, to je tvoja najdraža knjiga? Muškarci su kao i žene, pa će tako na Instagramu provjeriti šta nas zanima, čime se bavimo, i neobavezno će ih ubaciti u razgovor. Ovo samo po sebi nije loše: bolje da se malo potrudi nego da nemate o čemu da pričate.

Bivši momci  

Umjesto da te pita o bivšima, možda je sve lijepo provjerio na Instagramu. Tako će djelovati kao da mu je svejedno, a ipak će dobiti sve informacije. Provjeravaće i učestalost vaše komunikacije, pa se pripremi na malo ljubomore svaki put kada ti bivši lajkuje sliku ili status.

Muški prijatelji  

Tvoj najbolji drug za njega znači prijetnju koje se mora paziti, a svi muškarci koji su ti samo prijatelji, za njega su potencijalna opasnost. Svaki komentar od strane muškog prijatelja kod njega će izazvati reakciju, a ako smatra da je taj muški prijatelj privlačniji od njega, mogao bi da bude ljubomoran.

Izvor: pink.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti