“GDE ĆETE VAS DVE MAMU VAM JE*EM?” Zoran je viknuo na 2 gospođe iz publike!

Glumac Milan Caci Mihailović ispričao je anegdotu sa predstave Radovan III u kojoj je glavnu ulogu igrao veliki Zoran Radmilović.

radovan

Mihailović, koji je u predstavi igrao Jelenčeta, je svojevremeno u emisji “TV lica kao sav normalan svijet” pričao o jednoj neobičnoj situaciji, potpuno neshvatljivoj možda za ovo današnje vrijeme.

“Mi smo “Radovana III” igrali tri sata. I te večeri odigramo prvi dio od sat i po.

Pauza … I za glumce i za publiku.

Posle pauze krećemo da igramo drugi dio. Tek što smo počeli, iz sredine trećeg reda ustadoše dvije žene i krenuše da izlaze. I sad da bi izašle, moraju da dignu polovinu reda. Zoran Radmilović ih u tom trenutku ugleda i viknu:

– Gdje ćete vas dvije, mamu vam je.em?!

Nas na sceni sramota, ali Zoran nastavlja:

– Jel na pišanje?

Ove žene propadaju u beton, samo gledaju živu glavu da izvuku. Pobjegoše one, i mi zaboravismo cijeli događaj. Poslije sat i po završila se predstava, mi ušli u garderobu.

Samo što smo sjeli, neko kuca na vrata. Ulazi tada prvi čovjek vojske Jugoslavije admiral Branko Mamula, njegov pratilac pukovnik Radovan, i njihove supruge – one dvije dame iz sredine trećeg reda.

Branko je održao jedam lijep govor u znak zahvalnosti za nezaboravno veče i krenu od jednog od drugog da nam čestitaju.

Zoki je samo vikao:

“Hvala gospođo, molim gospođo”, i tako jedno 15 puta samo da denfluje ono što se desilo.

Kroz nekoliko dana je došao vojnik i donio jednu gajbicu viskija, bijelog vina, crnog vina, od Branka Mamule”, ispričao je Milan Caci Mihailović.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti