Dužina palca otkriva kakvi ste u vezi

Veličina palca može da otkrije puno toga o tome kakvi ste u ljubavi

palac4

Ljudi od davnina osjete uzbuđenje na sami spomen čitanja iz dlana. U ovom slučaju radi se o tome kakav palac na rukama imate, jer upravo to navodno otkriva kakvi ste u ljubavnim vezama – da li ste romantičar koji partnera stavlja na prvo mjesto ili ste pomalo distancirani i suzdržani.

Palac može da izgleda na tri načina, u zavisnosti od dužine prve (gornje) i druge polovine koje su kod svih podijeljene jednom horizontalnom linijom na njegovom zglobu:

Prva polovina palca je duža od druge

Vi ste vrlo vjerni i izuzetno strastveni. Kada ste zaljubite, znate da postanete pomalo opsjednuti tom osobom. Tada nije nimalo neobično da zanemarite svoj dosadašnji život, na primjer, studiranje, karijeru …

Vi jednostavno poludite za svojim partnerom i jako se uznemirite ako vam ne odgovori na poziv ili poslatu poruku. Međutim, bilo bi dobro da malo smirite strasti jer bi svojim ponašanjem mogli da uplašite partnera i otjerate ga od sebe.

Prvi i drugi dio palca su jednaki

Za vas se može reći kako ste dobri u planiranju i imate specifičan pristup koji vam olakšava put prema postizanju ciljeva. Bez obzira na to kakva je situacija, vi znate kako da ostanete mirni i hladne glave. Jednaki ste i u ljubavnoj vezi.

Vrlo ste objektivni u procjenjivanju partnerovih osjećanja. Zbog emocija nećete izgubiti glavu i zanemariti svoj život, ali taj vaš karakter uzrokuje da sporije napredujete u ljubavnoj vezi što na kraju može dovesti do složenog odnosa.

Prva polovina je kraća od druge

Vi ste iskrena i pouzdana osoba, i imate jako dobru moć zapažanja. Prije nego što se odlučite na bilo kakvu akciju, prvo ćete jako dobro sagledati kompletnu situaciju i razmisliti o svemu jer vi ne srljate.

To se, naravno, odražava i na vaš ljubavni život. Kada se zaljubite, obično obuzdavate svoja osjećanja.

Izvor: prva.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti