ČELIČNI živci: Zatekao djevojku s drugim, ali njegova reakcija je oduševila sve!

Svakakvih reakcija prilikom otkrivanja prevare smo vidjeli, ali jedan mladić iz Teksasa nadmašio je sve. I zbog toga mu hiljade ljudi širom svijeta danas skidaju kapu

reac1

Kada je 23-godišnji Duston Holloway iz gradića Emory u američkoj saveznoj državi Teksas došao kući imao je što vidjeti. U njegovoj spavaćoj sobi na njegovom krevetu spavala je njegova djevojka, ali s drugim muškarcem. Djevojka mu je bila toliko pijana da se nije probudila kada je Duston ušao u sobu.

Međutim, umjesto da napravi scenu, mladić je napravio nešto za što bi malo ko uopšte imao snage.

On je tako izvadio svoj mobitel i počeo fotografisati par kako spava, te je napravio nekoliko selfija sa svojom djevojkom i mladićem s kojim ga je prevarila.

Te fotografije je potom objavio na Facebook profilu, uz potpis:

“Kada dođeš kući i zatekneš drugog muškarca u svom krevetu s onom koju voliš.”

reac2

Njegova objava brzo se proširila društvenim mrežama, a njegovoj reakciji svi su se divili. Duston je priznao kako je poželio “prebiti” stranca u svom krevetu, ali nije.

“Smireno sam napravio selfije i izašao kao šef. Potapšao sam je po ramenu da se probudi, ali je bila toliko pijana da nije. Htio sam je pitati trebam li spavati s drugoj sobi i kakav doručak voli frajer”, rekao je Duston.

Nakon što je njegova objava postala pravi hit na Facebooku, mladić je priznao kako mu je bilo užasno teško zbog prevare, ali da će uz podršku koju dobiva sa svih strana svijeta to puno lakše preboljeti.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti