BRUKA: Lider EU (opet) došao PIJAN U RAZLIČITIM CIPELAMA pa brže-bolje napustio konferenciju! (VIDEO)

Predsjednik komisije EU Jean-Claude Juncker ponovo se obrukao kada je došao je na konferenciju sa predsjednikom Južne Afrike pijan i sa dvije različite cipele, jednom braon, a drugom crnom.

junker

Predsjednik J. Afrike Cyril Ramaphosa trebao je da održi zajedničku konferenciju sa predsjednikom evropske komisije Jean-Claude Junckerom, pa je ostao na podijumu sa poljskim ljevičarem Donaldom Tuskom.

Tokom konferencije, žena iz njegove pratnje pokušala je nešto da kaže Junckeru koji je nije čuo, a zatim je izašao sa govornice i stao na ivicu podijuma. Žena je upadljivo gledala dole, a poslije par riječi Juncker se iznenada okrenuo i počeo da se tetura ka izlazu iz sale za konferencije.

U trenutku dok predsjednik komisije EU izlazi kroz vrata, osoba iz protokola ga pridržava i usmjerava ka prolazu najvjerovatnije zbog utiska da bi mogao da padne. Ovo nije prvi skandal Junckera sa alkoholom. Predsjednik evropske komisije EU izazvao je diplomatski skandal kada je došao u vidno alkoholisanom stanju na gala večeru povodom NATO samita u Briselu.

Britanski mediji su više puta kritikovali Junckera zbog alkoholizma, a u medijima na ostrvu se pisalo da lider EU komisije pije od jutra i da ga je teško vidjeti trijeznog jer je “mortus pijan prije 12”. Tada je komisija EU je saopštila da Juncker navodno nije bio pijan već da se otežano kreće zbog bolesne kičme.

Ipak, uprkos želji predstavnika EU da igraju na saosjećanje javnosti, ovo nije prvi put da je Juncker pijan u javnosti o čemu svjedoče brojni snimci na internetu, tako je Juncker, na primjer, prije par godina udarao šamare liderima EU koji su prilazili da se sa njim pozdrave.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti