NA DAN VJENČANJA SAZNALA DA JE ZARUČNIK VARA: Umjesto da sve otkaže, osvetila mu se na puno bolniji način

Kada je došla do oltara, njezin zaručnik nije ni slutio šta će se dogoditi

bride1

Za većinu mladenki, noć prije vjenčanja ispunjena je uzbuđenjem, nervozom i iščekivanjem velikog događaja. Takav je slučaj bio i kod Casey (*ime je promijenjeno), sve dok nije primila seriju šokantnih poruka s nepoznatog broja. Ne samo da su joj uništile vjenčanje, već su joj okrenule cijeli svijet naopako. Nesretna djevojka je ispričala nevjerovatne stvari, ali i kako se osvetila nevjernom zaručniku.

Nazdravljajući šampanjcem sa svojim djeverušama nekoliko sati prije vjenčanja, na njezin je mobitel stigla poruka koja je zasjenila sve ostalo. Nepoznata osoba pitala je Casey: “Ja se ne bih udala za njega. Hoćeš li ti?” Zatim su uslijedile snimke razgovora koje su jasno pokazale da je njezin dragi vodio škakljive razgovore s drugom ženom.

Ponizila ga u crkvi

“Ovaj vikend. Ti i ja. Bit će vruće”, napisao je zaručnik Alex u jednoj od poruka. “Imaš je*eno nevjerovatno tijelo. Ludilo kako ga znaš koristiti. Kad bi barem moja cura imala upola takve vještine”, bila je slijedeća poruka. Alex je nepoznatoj ženi priznao i da nikad prije nije osjetio toliku povezanost s nekim.

Šokirana i slomljena, Casey je briznula u plač, a onda skovala pakleni plan za osvetu uskoro bivšem zaručniku, a ne budućem suprugu. Umjesto da otkaže vjenčanje, ona je odlučila završiti tu farsu na spektakularan način – čitajući poruke tokom ceremonije u crkvi.

bride2

On ništa nije slutio

Kada je došla do oltara, njezin zaručnik nije ni slutio što će se dogoditi. “Duboko sam udahnula i pred roditeljima i prijateljima ispričala istinu o Alexu”, kazala je Casey. Čitajući svaku riječ iz lascivnih poruka, djevojka je ponizila svog zaručnika pred svima koji su im bliski.

Alex je nakon toga izjurio iz crkve u pratnji svoga kuma, a Casey je održala i završnu riječ. “Danas neće biti vjenčanja, ali ćemo umjesto toga proslaviti iskrenost, pronalazak prave ljubavi i slušanje svoga srca čak i kad boli”, rekla je okupljenoj masi, a onda su partijali do ranih jutarnjih sati.

Izvor: magazin.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti