BIZARAN SLUČAJ IZ LESKOVCA KOJI SE I DALJE PREPRIČAVA: Ženi eksplodirao dezodorans u vagini!

U upravi kriminalističke policije još se prepričava slučaj star 20 godina koji su riješili pripadnici Petog odjeljenja za požare i eksplozije. Naime, jednoj ženi je bukvalno eksplodiralo međunožje tokom perverzne ljubavne igre sa suprugom.

vag

– Taj slučaj nikada neću zaboraviti. Dobili smo poziv da se u jednoj beogradskoj ginekološkoj bolnici nalazi žena kojoj su povrijeđeni reproduktivni organi u eksploziji – počinje da objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, slučaj je zapao dvojici starijih inspektora, koji su odmah formirali tim.

– Dok su jedni posjetili mjesto gdje se eksplozija dogodila radi prikupljanja tragova, inspektori su pohitali u bolnicu da uzmu izjave od aktera neobične igre i zatraže izvještaj ljekara o stepenu povreda. Iskusni inspektori su zbog stanja u kojem se žena nalazila zamolili ljekare da ostale pacijentkinje izvedu iz sobe kako bi nesmetano s njom obavili razgovor i utvrdili kako je povrijeđena – prepričava naš sagovornik.

Nesretna žena je i više nego sarađivala, jer je do detalja objasnila kako se tokom ljubavnog čina dogodila eksplozija.

– Bio je petak uveče, suprug i ja smo sjedili i gledali televiziju. Mijenjali smo kanale i naišli smo na program za odrasle. Samo smo se pogledali i odjednom je počeo da me mazi po nozi – tim riječima je povrijeđena žena započela priču, a potom je nastavila da opisuje kako se među njima rasplamsala vatra.

– Tokom ljubavnog zanosa mijenjali smo poze i počeli smo da eksperimentišemo kao par sa ekrana! U jednom trenutku u igru smo uključili i bočicu dezodoransa. Suprug je u toku zanosa počeo da mi je gura tamo dole, znate. Osjećaj je bio lijep i taman na vrhuncu zanosa nešto je puklo! Osjetila sam strahovit bol. Čula sam supruga kako viče: “Da li si dobro? Dezodorans je eksplodirao!” Pokušao je da izvuče ostatke boce, ali je bol bio mnogo jak i počela sam da krvarim. Doveo me je do bolnice, gdje sam odmah operisana – tim rečima je povrijeđena žena objasnila kako joj je ljubavna igra umalo došla glave.

Sličnu izjavu je dao i njen suprug, a nalaz ljekara se poklapao sa tvrdnjama povrijeđene žene jer su u vagini bili dijelovi lima.

Utvrđeno je da muž nije htio da je ubije, a slučaj je zvanično zaveden kao nehat i odmah je zatvoren. Ušao je u anale čudnih eksplozija, na kojima su radili iskusni inspektori Petog odjeljenja.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti