Bili su u braku 100 dana, a onda je pogledala njegov telefon i odmah otišla u policiju …

Molly Clark (21) ispustila je telefon kada je otkrila prvi užasni video-snimak svog supruga, koji je odmah predala policiji.

brak3

Mlada Molly prijavila je svog muža policiji nakon 100 dana provedenih sa njim u braku, nakon što je otkrila da je tajno snimao djecu i žene u toaletu restorana brze hrane. Molly Clark ispričala je da je ostala šokirana snimcima koje je pronašla na njegovom telefonu.

Kako piše britanski “Mirror”, u telefon Richarda Coopera je zavirila kada je posumnjala da je vara, ali je zgađena bacila napravu kada je otkrila snimke iz toaleta gdje je njen suprug radio.

Kasnije je otkrila da je Cooper (25) tajno snimao i nju u toaletu njihovog doma, prije nego što je počeo i u restoranu.

Na fotografijama koje je pronašla nalazilo se dijete od pet-šest godina, tinejdžerka, i majka koja je mijenjala bebi pelene. Razbjesnila se kada je ovog mjeseca izbjegao zatvorsku kaznu, a osuđen je na samo dvije godine uslovno.

– Shvatila sam da muškarac za kojeg sam se udala nije postojao. Nisam ga poznavala. Bio je lažov koji je živio dvostruki život i nadam se da ga više nikada neću vidjeti – rekla je Molly za “Mail Online”.

Kako je ispričala, Cooper joj je tražio da ubjedi roditelje da mu daju 500 funti, odbijajući da joj objasni zašto mu treba novac, a zatim joj rekao da ne gleda u njegov telefon prije nego što je izašao. Postala je sumnjičava, jer ju je Cooper već jednom prevario.

Telefon je bio zaštićen šifrom ali je uspjela da je provali.

– Prvi video koji sam vidjela je dijete koje ide u toalet. Samo sam bacila telefon – rekla je.

Pozvala je majku da joj kaže šta je vidjela i otkrila još snimaka na telefonu, uključujući i jedan na kojem je pokazao svoje lice. Za nekoliko trenutaka bila je na putu do policijske stanice sa njegovim telefonom.

Međutim, kako je izbjegao zatvorsku kaznu, plaši se da bi mogla da naleti na njega na ulici.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti