7 dana poslije smrti supruge u telefonu pronašao slike koje nije obrisala: Život mu se u trenu raspao

Džon Polo upoznao je Mišel Meri u srednjoj školi. Za vrijeme odmora stalno je gledao da bude pored nje i brzo su se zaljubili jedno u drugo.

Poslije nekoliko godina zabavljanja odlučili su da se i vjenčaju. Prvo je tokom ljeta došao red na građansko vjenčanje, poslije čega su riješili da se i krajem jeseni i uzmu u crkvi, piše NBC Chicago.

Međutim, tokom ljeta se Mišel razboljela. Ozbiljno. Na pregledima kod ljekara pronađeno je ono najgore. I to uznapredovalo. Posljednji stadijum.

Džon i Mišel bili su očajni. Ni djecu nisu stigli da dobiju, a ona će umrijeti. I to se i desilo nekoliko dana prije zakazanog crkvenog vjenčanja. Džon je ostao sam.

Sedam dana poslije sahrane voljene Mišel Meri, u njenom telefonu pronašao je dvije slike koje su ga oborile na zemlju. Na njima je preminula supruga bila u vjenčanici koju je čuvala za crkveno vjenčanje.

Na gradskom vjenčanju bili smo ‘normalno’ obučeni, a za crkveno smo se posebno spremali. Kada sam vidio njene slike počeo sam da plačem. Nisam ni znao da je tokom ljeta išla sa drugaricom da proba vjenčanicu i da se slikala u njoj. Te dvije slike ostat će mi zauvijek u sjećanju i sačuvat ću ih”, napisao je Džon na Fejsbuku.

Njihova priča obišla je svijet. Sve se dogodilo 2017. godine, a Džon je prije mjesec dana postao otac prelijepe djevojčice, pošto se vjenčao drugom ženom tokom epidemije koronavirusa.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti