5 pitanja na koja samo sretni parovi imaju odgovore

Neka od pitanja na koja je važno odgovoriti mogu biti vrlo neugodna, no možda bi ih bilo najkorisnije postaviti u ranijim stadijima veze

couples1

Parovi dijele svoju svakodnevnicu, svoje tajne i svoje vrijeme, no vrlo rijetko jedan s drugim dijele i planove za budućnost. Neka od pitanja na koja je važno odgovoriti mogu biti vrlo neugodna, no možda bi ih bilo najkorisnije postaviti u ranijim stadijima veze, prije nego što sami sebe uvjerimo u ideje koje zapravo ne postoje.

Koja su to pitanja koja bismo jedno drugome trebali postaviti prije odlučujućeg trenutka kada se spremamo stati pred matičara?

1. Koliko novaca bi te usrećilo?

Da, zvuči gadno i materijalistički, ali taj podatak važno je znati kako vam kasnije neko ne bi prigovarao da ne zarađujete dovoljno. Neki parovi ni ne znaju koliko druga strana zarađuje sve dok ne stupe u brak i napokon budu prisiljeni izračunati s kojom svotom raspolažu.

2. Gdje se vidiš za deset godina

Možda vam je sada dobro i sretni ste, a onda stupite u brak, a partner izjavi kako se sprema na višegodišnje ulaganje u posao koji dosad nije ni spominjao.

3. Što želiš raditi u životu

Tako ćete saznati bavi li vaš partner već sad poslom koji želi raditi ili ga, a time i vas, čeka nekakva drastična promjena u budućnosti.

4. Bi li živio u inostranstvu?

Možda se vama pruža prilika za bolji posao, ali ne u vašem gradu ili čak vašoj državi. Jeste li sigurni da bi vaš partner ostavio sve i krenuo s vama? A da je situacija obrnuta i vi trebate poći za njim?

5. Želiš li imati djecu?

I pritom insistirajte na direktnom odgovoru ‘da’ ili ‘ne’, pa čak i tačnom broju ako je odgovor pozitivan, pogotovo ako ste već sigurni u ono što vi želite. Radi se o vašoj budućnosti, a ‘možda’ vam neće baš previše pomoći jer zavisi o previše faktora s kojima niste upoznati. Broj djece je isto tako važan, ako vi želite jedno dijete, a partner troje ili više, morate se pripremiti na prilično ozbiljne kompromise.

Jeste li spremni na razgovor? Puno sreće!

Izvor: metro-portal.rtl.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti