Ovoj trogodišnjakinji su roditelji dopustili da sama bira odjeću za školsko fotografisanje – postala je internet senzacija!

Učenici imaju posebne uspomene na školsko fotografisanje, a čak je i u obdaništu takav slučaj. Jedna mnogo slatka djevojčica koja se zove Kaylieann Steinbach ima tri godine i konačno je dočekala da se uslika u obdaništu i da ima uspomenu za cijeli život. Tako će imati lijepu fotografiju koja će obilježiti taj period njenog odrastanja.

sg2

I tako je ona jednog dana došla i pitala roditelje da li ona može sama sebi da izabere odjevnu kombinaciju za fotografisanje. Roditelji nisu vidjeli ništa loše u tome pa su joj dozvolili.

Obzirom da je ona redovno gledala svoje crtiće i da je imala mnogo crtanih idola, nije znala koga da izabere. Superman, Batman su joj bili omiljeni crtići, a opet se na kraju odlučila za Supermana i Supergirl. Ipak, imala je jedan problem.

Ona nije mogla da izgovori slovo S, pa je umjesto Superman i Supergirl govorila Pooterman i Pootergirl.

Došao je tako dan za fotografisanje, a ona je fotografu sva sretna uzviknula Pootergirl i uslikala se. Fotograf se samo slatko nasmijao i potom uslikao djevojčicu!

sg1

Izvor: nostalgicno.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti