47 GODINA JE ČUVAO POKLON OD BIVŠE DJEVOJKE: Napokon saznao šta je unutra (FOTO)

Kanađanin je nakon 47 godina otkrio šta se nalazilo u neotvorenoj kutijici koju je na poklon dobio od bivše djevojke.

poklon2

Adrian Pearce, tad 17-godišnjak, a sad oženjeni otac dvoje djece, nešto prije Božića 1971. godine od Vicki Allen dobio je mali poklon zamotan u ljubičasti papir. Vicki je bila njegova prva cura i oboje su pohađali školu George S. Henry u Torontu.

poklon3

No, čini se kako im ljubav nije bila suđena pa je Vicki s njim prekinula kad mu je davala poklon. Pearce se tad vratio u svoj porodični dom, bacio poklon ispod drvca i zakleo se da ga nikad neće otvoriti.

poklon4

Prošle godine njihova priča počela je kružiti internetom i Adrian i Vicki stupili su u kontakt. U četvrtak je misterija napokon riješena i Pearce je doznao šta je bilo unutra.

“Bila je to mala knjiga sa naslovom ‘Love Is: New Ways To Spot That Certain Feeling’ sa stripićima i izrekama o ljubavi. Ironija je ekstremna”, kazao je Allen.

poklon5

Vicki je rekla kako je bila iznenađena i šokirana da je njezin bivši poklon čuvao toliko dugo.

Ispostavilo se da je Vicki tad bila otkačila Pearcea jer je drugog mladića upoznala baš dok je kupovala njegov poklon i on ju je odmah poljubio. “Nije bilo toliko loše i uzvratila sam poljubac”, prisjetila se.

Rekla je i kako je znala da će Pearce otkriti da ga je izdala i da će biti gotovo između njih. “Bila je to nevina veza. Bili smo srednjoškolci”, objasnila je.

Adrian kaže kako nema zle krvi između njih, s obzirom na to da je u sretnom braku već 40 godina. “Sve loše što sam osjećao prema Victoriji je davno nestalo. Prešao sam preko toga i u braku sam 40 godina”, rekao je za Global News te otkrio da su postali prijatelji.

Nakon što se oženio, Pearce je i dalje nastavljao stavljati poklon pod božićno drvce svaki Božić. Uživao je u misteriju, ali je rekao ženi kako želi znati što je unutra kad je njihova kći, koja je imala pet godina, poželjela otvoriti dar. Vicki je za CTV News rekla da se uopće ne sjeća kupnje i zamatanja poklona.

poklon6

Poklon je na događaju humanitarne udruge u Edmontonu za Pearcea otvorila Vicki, s obzirom na to da se on zakleo kako to nikad neće napraviti.

O svojoj priči bivši srednjoškolski par, uz pomoć Adrianove supruge Janet, napisao je i izdao knjigu.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti