Žene sa viškom kilograma moraju čuti šta im je poručio George Clooney

Tipovi poput njega su toliko rijetki da se gotovo svaka njegova rečenica može staviti u knjige o bontonu, a zatim da se te iste knjige čitaju pred spavanje. Tada bi možda ovaj svijet bio ljepše mjesto, a žene bi se osjećale mnogo prijatnije u svojoj koži.

er3

Julia Whelan je podijelila sa javnošću saosjećanje koje je izrazio Clooney sa svim koleginicama, i razumijevanje pritiska pod kojim su glumice kako bi postigle idealnu liniju. Ona se otvorila na Twitteru i objasnila šta je tačno time mislila. Sve se dešavalo u vrijeme snimanja serije “ER” u kojoj je Clooney imao glavnu ulogu.

“Počinjemo snimanje, rade se posljednje pripreme, a onda sam načula kako neko tiho govori Georgeu: ‘Da li si čuo šta su rekli Juliji?’ (oni – misleći na producente)

Clooney: “Da li su joj rekli da mora da smrša?”

– Da.

Clooney: “Je l’ im rekla da odjebu?”

– Aha.

Clooney: “Dobro im je rekla.”

“Tada sam se zaljubila u njega. Kad god su mi tokom karijere rekli da moram da smršam, čula sam Georgeov glas: ‘Reci im da odjebu’.”

er2

Whelan je takođe rekla kako su standardi Hollywooda o ženskom tijelu bili brutalni tokom devedesetih, jer “nije bilo raznovrsnosti u izgledu žena”, kao što što je to slučaj danas.

Izvor: noizz.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti