VJEŽBA DO IZNEMOGLOSTI: Harden ima novi potez kojim će zatrpavati protivničke obruče (VIDEO)

James Harden završio je prošlu regularnu sezonu kao uvjerljivo najbolji strijelac lige s 36.1 poenom po susretu, ispred Paula Georgea (Oklahoma) koji je bilježio 28.0 na drugom mjestu.

harden

Ipak, pakleni strijelci poput Hardena, a prije koji dan je GM Rocketsa Daryl Morey izjavio da je Harden, ni manje ni više nego bolji košgeter od Michaela Jordana (!!), moraju neprestano raditi na obogaćivanju napadačkog arsenala. U protivnom se ekipe prilagode, krenu ih “čitati” i lakše se brane.

Harden je “ušao u laboratoriju” i smislio potez kojim će u potpunosti neutralizovati zle jezike vezane uz njegov step-back koji graniči s koracima. Radi se o one-footed šutu za tri, odnosno nešto slično onome što je radio Dirk Nowitzki, samo s poludistance i nakon posta (ne iz driblinga poput Hardena). Šut s jedne noge nije jednostavan, zato najbolji strijelac lige prolijeva znoj u dvorani ne bi i ga usavršio.


View this post on Instagram

For game. @jharden13 #knowyourbigpicture #familyforever #theblueprint

A post shared by Darico “Rico” Hines (@ricohinesbball) on

Popularni “Brada” uvjerava sve oko sebe da sigurno nisu u pitanju koraci. No, neki se s pravom pitaju – a što je napravio da unaprijedi igru na drugom, odbrambenom kraju terena?

Izvor: sport.novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti