VIDEO upozorenje za vožnju ZIMI: U samo nekoliko minuta čak 3 puta je izbjegla SIGURNU SMRT!

Saobraćajna policija američke države Montana objavila je ovaj video kao znak upozorenja vozačima da uspore kada voze po lošem vremenu.

udes1

Naime, tokom mećave 28. decembra 2014. godine majka je sjedila u vozilu parkiranom u zaustavnoj traci na autoputu sa svoje djece nakon što su učestvovali u sudaru.

Dok su policajci dolazili na mjesto nesreće, slijedeći sudar je zabilježen na kameri u njihovom autu. Šleper sa prikolicom zabio se u parkirani auto, a žena je od siline udarca izbačena čak na drugu stranu puta, uz branik koji dijeli dva smjera autoputa.

Policajci su pojurili prema mjestu nesreće nesvjesni da žena leži s druge strane puta. Nakon nekoliko trenutaka su je primijetili, a jedan od njih je potrčao da pruži pomoć teško povrijeđenoj ženi. U tom trenutku, drugi policajac je počeo da viče jer je još jedan automobil koji je izgubio kontrolu jurio pravo prema njima.

U zadnji trenuak su ponovo izbjegli smrt kada taj automobil zabio u zaustavljena vozila. Srećom, niko nije poginuo, a žena i njena djeca su se uspješno oporavila. Pogledajte snimak.

Izvor: novinebalkan.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti