U njenoj bašti cvijeće nikad nije raslo, a onda je policija jednog dana ušla i počela da kopa …

Policija je za svo to vrijeme tražila prethodne vlasnike kuće, Williama i Patriciju Wycherley

basta

Sue Bramley punih sedam godina nije znala da se u njenoj bašti, na mjestu na kome cvijeće i biljke iz nekog razloga nikada nisu htjeli da rastu, nalaze tijela dvoje ljudi, para u čijem je vlasništvu nekada bila kuća.

Konačno, Sue je u dvorištu podigla ljetnjikovac u kojem su ona i njena porodica mogli da se sunčaju i uživaju u roštilju.

Policija je za sve to vrijeme tražila prethodne vlasnike, Williama i Patriciju Wycherley. Oboje su se vodili kao nestali, a zapravo su svo vrijeme bili sahranjeni u sopstvenom dvorištu.

Njihova kćerka Susan i njen muž Christopher Edwards ubili su par i zakopali ih tu. Oboje su osuđeni zbog dvostrukog ubistva, izvršenog 1998. godine, i osuđeni na doživotne robije. Njihova kuća i porodica prikazani su u četvorodjelnoj seriji kanala SKY.

Sue (51) se sada plaši da će njena kuća postati magnet za ljude koji vjeruju u duhove.

– Nemam namjeru da idem odavdje – rekla je ona.

Prisjetila se koliko je bila šokirana kada je policija umarširala u njeno dvorište 2013. godine i počela da kopa.

– Našli smo ljudske ostatke – rekli su joj tada.

Sue, koja se u ovu kuću preselila 2006. godine, zajedno sa svojom ćerkom Sophie, kaže da se slomila nakon što je vidjela kako iz njene bašte iznose vreće sa leševima.

– Bila sam toliko uznemirena zbog pomisli da su to dvoje jadnih starih ljudi svo ovo vrijeme bili zakopani u mojoj bašti. Otputovali smo na vikend, a kada smo se u ponedjeljak vratili, policija je zatrpala rupe i sklonila šatore. Bašta je djelovala gotovo normalno. Detektivi su mi poslije nekog vremena potvrdili sa su gospodin i gospođa Wycherley ubijeni u mojoj spavaćoj sobi – kaže Sue.

Sue kaže da se sjeća trenutka kada su policijski timovi vršljali po dvorištu.

– Uznemireno i fascinirano sam gledala kako njihovi psi njuše po jednom dijelu dvorišta, gdje čudnovato nikada nisam uspjela da posadim cvijeće ili biljku. Takođe sam mislila i na mog nećaka (4) koji voli da zakopavala igračke po dvorištu, kao i njegovu godinu dana stariju sestru, koja voli da ih traži. Drhtala sam na pomisao da su oni mogli pronaći tijela.

Policija vjeruje da je Cristopher Edwards (57), koji je bio fanatik za oružje, upucao svoju punicu i puncaa sa revolverom iz Drugog svjetskog rata, a da je njegova žena Susan (56) za to vrijeme držala stražu.  Nakon što su zakopali ubijeni par, oni su počeli da se prave kao da su ovo dvoje živi, ne bi li im uzeli 30.000 funti. Ovu šaradu igrali su 15. godina. Prodali su i kuću roditelja, tvrdeći da 800 funti mjesečno penzije nije dovoljno da penzioneri prežive. Susana, koja nije imala svoju djecu, a nekada je bila službenica u policiji, redovno je odgovarala na pisma i poruke koje su drugi upućivali njenim roditeljima. Ona i njen muž su uhapšeni i osuđeni na doživotne robije 2014. godine.

Iako Sue zna da mnogi njenu kuću nazivaju “kućom horora”, ona kaže kako voli svoj dom. Planira da u bašti napravi memorijalnu stazu za ubijeni par.

– Ono što se njima dogodilo je užasno. Niko ne zaslužuje da umre tako. No, ova kuća je divna, baš kao i kraj. Wycherley nam nisu učinili ništa nažao i nije me strah da živim u ovoj kući, iako je ono što im se desilo užasno – kaže Sue.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti