U BEOGRADU PRETUČEN PJEVAČ KOJI JE PREŠAO NA ISLAM: “Udri Turčina mamu mu …”

“Upravo su me četvorica kretena pretukla usred Beograda, kaže jedan “… ‘udri Turčina mamu mu j*bem’, a drugi viče udri ‘udri j*bo ga’ …”

bojan1

Pjevač Bojan Tomović, prije nekoliko dana je pretučen kada je izašao da prošeta svog psa. Incident se dogodio na ulici kada su ga četvorica muškaraca pretukli zbog kako on kaže njegovog vjerskog opredjeljenja.

– Upravo su me četvorica kretena pretukla usred Beograda, kaže jedan “… ‘udri Turčina mamu mu j*bem’, a drugi viče ‘udri udri j*bo ga Milo Đukanovic’ …”. Čak su i moju malu kucu išutirali jer je lajala i branila me jadnica – napisao je nesretni Tomović.

bojan2

Popularni crnogorski pjevač Bojan Tomović nedavno je otkrio da je prešao na Islam.

“Iako je vjera intimna stvar, pošto se već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par mjeseci nisam agnostik jer sam 28. 6. 2019. godine tačno u podne, prešao na Islam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića, onog bipolarnog, od života umornog polučovjeka, sad sam newborn. U Islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znaži ŽIVOT, tako da ja uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistava, biram novi ŽIVOT”, napisao je on.

Izvor: bhdijaspora.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti