TUČA U MARKETU: Zaštitar nasrnuo na kupca jer nema masku, ali se iza svega krije nešto PUNO GORE! (VIDEO)

Čitav Kragujevac je ovih dana brujao zbog nemilog događaja koji se desio u jednom marketu. Snimak se proširio i putem društvenih mreža.

sukob1

Na snimci koja je objavljena se vidi tuča između dva muškarca i to zaštitara i mušterije koja je došla da nešto kupi u marketu. U prvi mah je navedeno da je do sukoba došlo jer kupac nije poštovao osnovne mjere zaštite, tj. nije nosio masku u zatvorenom prostoru, pa je navodno mušterija iz toga razloga napala zaštitara jer mu nije dao da bez maske obavi kupovinu.

Sve je krenulo od verbalnog konflikta, kako se i vidi na snimku. Sve je to snimila i jedna žena koja se tu zatekla. I mada su mnogi objavili da je do sukoba došlo jer kupac nije imao zaštitnu masku, čini se da ipak nije to u pitanju.

Prema posljednjim informacijama do sukoba je došlo jer je kupac navodno pokušao da ukrade neke artikle, te je iz toga razloga nasrnuo na zaštitara kada je uhvaćen na djelu. I predstavnici marketa su izdali svoje saopštenje u kojem su naveli da je osoba sa snimka pokušala da izvrši krivično djelo krađe alkoholnog pića, te da su ga zaštitari zamolili da vrati ukradeni artikl, a pozvali su i policiju. Pošto je uhvaćeni muškarac počeo da prijeti, te je i fizički nasrnuo na jednog zaštitara, morali su da ga smire i obuzdaju do dolaska policije.

Izvor: nezavisniportal.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti