TATA JE BIO PROTIV ALI … Kćerka Aleksandra Berčeka se udala za kontroverznog muzičara a onda …

Proslavljeni glumac Aleksandar Berček ima četvoro djece iz dva braka, ali najviše pažnje javnosti privlačila je njegova kćerka Mina zbog braka sa kontroverznim reperom Skaj Viklerom.

bercek1

Kada se 2009. udala za Đorđa Miljenovića, poznatijeg kao Skaj Vikler, Mina Berček bila je u žiži interesovanja, a pričalo se i da se zbog toga posvađala sa ocem koji ovaj brak nije odobravao.

Njihovo vjenčanje je tada podiglo veliku prašinu. Minini roditelji nisu prisustvovali ovom vjenčanju, a glumac Berček nije nikada željeo da daje komentare na tu temu. Par se ubrzo razveo, a Mina je nastavila svoj život daleko od očiju javnosti. Ona danas izgleda ovako.

bercek2

Mina je aktivna na društvenim mrežama, a ono što se prvo primjećuje na njenim slikama je nevjerovatna sličnost sa ocem Aleksandrom.

Slavni glumac iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu (35) i kćerku Milicu (29), a iz drugog braka sa Anom, kćerku Minu i sina Miloša. Na špici serije “Ubice mog oca”, mnogima je zapalo za oko ime Nikole Berčeka, koji je scenograf, gitarista i lider grupe Autopark.

Osim Mininog vjenčanja koje je bilo udarna tema tabloida, o privatnom životu slavnog glumca se malo zna.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti