Svaki dan gledamo njegovu njušku na TV-u, mrzi ga cijela Srbija: Ovaj brkati pubertetlija je danas najbogatiji Srbin! Ko je on?

Poznat je kao vrlo strog čovjek, zbog čega je i uspio u životu,. Red i rad i disciplina su njegov moto i zato je i više nego uspješan.

popovic

Saša Popović posjeduje carstvo zvano “Grand” koje mu je donijelo milione zarade. Procjenjuje se da njegova firma vrijedi deset miliona eura. Nikada nije pogriješio kod izbora pjevača koji se nalaze pod njegovom skupom etiketom. Jeste li se ikad zapitali kako je izgledao u mladosti?

Slika koju vidite na naslovnici je iz kalendara njegove srednje škole, kada je imao 17 godina i kada je izgledao tako smiješno. Međutim, i tada se o njemu govorilo da je bio vrlo popularan među djevojakama. Na slicipozira u odijelu, izgleda kao skromni, pravi dječak, dok mu lice krase pubertetski brčići. Ovo je maturska slika Saše Popovića.

popovic2

Danas, kada je tako moćan u svijetu srpskog showbiza i nije omiljena figura u Srbiji. Ako tome dodamo i njegovu (sve)prisutnost na TV-u, koja uvijek malo iritantno djeluje, onda nije čudno da ga ljudi posebno ne vole.

Izvor: nezavisniportal.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti