Susret psa s vlasnikom nakon 2 godine dirnuo je cijeli svijet (VIDEO)

Tačno prije dvije godine Jose je, kako sam kaže, dotaknuo dno. Razveo se, postao je beskućnik i živio je u automobilu. U tim mu je okolnostima jedini oslonac i društvo bio njegov štenac kojeg je nazvao ‘Kaos’.

Dok je pokušavao nanovo organizovati svoj život, Jose je psa dao na privremeno čuvanje prijatelju od prijatelja. Kada je uspio naći posao i unajmiti stan, Jose je otišao po psa, no muškarac koji ga je čuvao više ga nije želio vratiti.

Dvije godine kasnije, Jose je primio telefonski poziv. Neko je naime našao izgubljenog psa, a pomoću mikročipa došli su do imena njegovog vlasnika – do Josea. Jose nije mogao zaustaviti suze.

– Bio sam bez riječi i nisam se mogao prestati smijati. Jednostavno nisam mogao vjerovati. Odmah sam otišao do azila u kojem je Kaos bio smješten, izjavio je Jose.

Dok je vozio prema azilu bio je vrlo nervozan. Mučilo ga je hoće li ga pas prepoznati. I zaista, Kaos je prvo bio vrlo oprezan, no kada je shvatio ko je to ispred njega, njegovoj sreći nije bilo kraja. Energično se bacio na Josea i ‘izljubio’ ga od uha do uha.

Snimku dirljivog susreta u međuvremenu je vidjelo više od milion ljudi, a Jose je svima poručio da mikročipuju svoje pse. Da Kaos nije mikročipovan, Jose ga najvjerovatnije više nikada ne bi vidio.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti