Stvarno možete sve što poželite – ovako!

Kada osoba grčevito misli na svoj cilj i muči se kako bi ga ostvarila svemir jednostavno šalje još više mogućnosti za nastavak mučenja

zelja

Ne znam da li ste čuli za zakon privlačnosti, ali ako jeste onda znate o čemu govorim – važno je samo da formulišete svoju namjeru ili cilj, a ostalo kako ćete to napraviti i kako će se to ispuniti jednostavno zamislite da prepuštate svemiru.

Kada osoba grčevito misli na svoj cilj i muči se kako bi ga ostvarila svemir jednostavno šalje još više mogućnosti za nastavak mučenja. Zato se samo trebate usredotočiti na svoju namjeru koju treba predati vječnoj energiji svemira.

Nikako ne smijete biti vezani za želju jer ćete samo tako biti u boljem položaju za primanje. Ponekad su osobe fokusirane na privlačenje želja, ali ih onda nešto omete baš kao i kada se ideje i riješenja neočekivano pojave.

Kada ljudi misle kako svemir jednostavno ne reaguje na njihove želje bez obzira na privlačenje rezultata, zapravo se radi o njihovoj stvorenoj energiji i njihovim mislima koje ne privlače nego jednostavno odbijaju prevelikom opterećenošću.

Ako osoba očajava da nešto želi, znači da je ona u stanju potrebe. I zato umjesto da ta ista osoba postane uspješna, ona je samo željna.

Izvor: metro-portal.rtl.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti