Stavljala je med na lice četiri sedmice – rezultat je fantastičan

Uporno crvenilo, osipi, dermatitis ili bubuljice su kožni problemi koji se ne rješavaju tako lako. Potrebno je dosta vremena i novca prije nego što rješenje postane vidljivo. Reddit korisnica koja se potpisuje kao “sebdermhoneycure” možda ima rješenje za vaše probleme.

med-lice1

Djevojka je u objavi napisala da se posljednjih godina borila sa dermatitisom i bubuljicama. Upaljena koža lica zahtjevala je konstantan tretman i korištenje preparata koji sadrže kortikosteroide. Poslije savjeta dermatologa pokušala je na prirodan način da riješi problem, tačnije – medom.

“Nisam mogla da vjerujem da su se rezultati vidjeli tako brzo. Na početku sam stavljala med svaki dan, a kasnije sam prorijedila na svaki treći dan. Dermatologinja me je savjetovala da šest mjeseci mažem med kako se dermatitis ne bi vratio”, rekla je.

Ona je objavila fotografije lica prije nego što je počela sa tretmanom, poslije sedmicu dana te rezultat koji je postigla nakon četiri sedmice.

med-lice2

U komentarima su momci i djevojke podijelili svoja iskustva sa korištenjem meda i svi su bili više nego zadovoljni rezultatima.

Izvor: noizz.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti