Stalno sam pazila da mi ne izviri nešto što ne treba: Evo kako riješiti problem s rupicom IZMEĐU DUGMIĆA

Košulje su joj se stalno namještale tako da su između grudi pravile rupu, ali ih je ona sredila …

pin1

Ovo je Kristina i bori se s jednim velikim problemom … Uvijek joj se košulje namještaju tako da joj između dugmića ostane rupa, tačnije kod grudi. I njeni gornji dijelovi su kao i kod mnogih žena na zakopčavanje, a svi dobro znamo da većina haljina ima uvijek rupu kod grudi.

Odlučila je potražiti odgovor na Google pretraživaču i saznala da za to postoje mnogobrojna rješenja. Odlučila se za 4 najpopularnija rješenja i isprobala ih je odmah nakon što je pročitala uputstva: u pitanju su skupa holivudska traka za haljine, čičak – traka, PINX igle, zihernadla.

Prvo je isprobala stari trik sa zihernadlom, ali je i dalje ostala rupa, a zihernadla je ispala nakon malo pomjeranja. Nije bila u potpunosti sigurna gdje treba tačno staviti iglu i ovim brzim rješenjem nije bila potpuno zadovoljna zato što je osjećala da zihernadla privlači još više pažnje.

pin2

Potom je isprobala holivudsku modnu traku koju koriste glumice i modeli. Na područje rupe je zalijepila traku, ali se rupa premjestila samo naniže.

pin3

Pomislila je kako je to prilično dobro rješenje dok joj se nije skroz otkopčala košulja. Blam. Sreća pa nije bila u javnosti.

I veoma skupe PINX zihernadle su došle na red, a napravljene su baš u ove svrhe.

pin4

Igla bi trebala sa unutrašnje strane napraviti omčicu i tako stvoriti nevidljivo dugme. Međutim, zbog toga su se svi ostali dugmići otkopčali, a igla je otpala nakon malo pomjeranja, podizanja i dodira.

pin5

Pokušala je na kraju i sa čičak – trakom, koja je bila od svih najjednostavnija zato što se ne mora bušiti. Rasjekla ih je tako da od jednog do drugog dugmeta prekrivaju površinu i zalijepila tako da se poklope.

Čičak – traka je pružala najbolji osjećaj i bolje je držala u odnosu na originalne dugmiće. Rupa je nestala, a čičak je i nakon pomjeranja ostao na mjestu.

Izvor: dobardan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti