Šta su sve svojevremeno radili slavni kako bi “preživjeli”

Većina današnjih zvijezda nije oduvijek uživala u slavi i luksuzu, pa su se neke morale prilično namučiti i raditi svakakve poslove da bi preživjele.

brad

Tako je Jay Z nekad čak dilao drogu, a “kralj” talk showa David Letterman bio je voditelj vremenske prognoze. Poslovima “higijene” bavili su se Gwen Stefani, koja je ribala podove u restoranu brze hrane, dok su Hugh Grant i P. Diddy čistili toalete.

U restoranima brze hrane radili su i MadonnaJennifer Hudson i Megan Fox, koja je radila kao maskota obučena u bananu, dok je jedan od najzgodnijih glumaca današnjice, Brad Pitt, reklamirao restoran El Poco Loco obučen u kokoš.

Prije nego što je postao doktor-zavodnik u seriji Uvod u anatomiju, Patrick Dempsey je učestvovao u takmičenjima u žongliranju, Johnny Depp je prodavao hemijske olovke, a Beyoncé je čistila pod u maminom frizerskom salonu.

George Clooney je prodavao obuću, Bill Murray vruće kestene ispred supermarketa, dok je Calista Flockhart bila instruktorica aerobika.

Bizarnim zanimanjima bavili su se Ozzy Osbourne, koji je radio u klaonici i Whoopi Goldberg koja je bila šminkerica u pogrebnom preduzeću.

Prije nego što je postao svjetski slavan glumac, Matthew McConaughey je godinu dana  čistio pileći izmet na jednoj farmi u Australiji. Tom Cruise je raznosio novine, a John Malkovich razvozio djecu školskim autobusom. Kad smo kod škole, interesantno je i da je frontmen grupe KissGene Simmons, bio zaposlen kao učitelj u osnovnoj školi.

Izvor: komparacio.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti