ŠTA AKO JE OVO ISTINA? Ispovijest naučnika koji tvrdi da je radio u bazi s vanzemaljcima

Godine 1989. čovjek po imenu Robert S. Lazar je kontaktirao lokalnu TV stanicu u Las Vegasu (KLAS) tražeći priliku da iznese svoju priču u javnost

Lazar tvrdi da je radio kao fizičar na vladinom projektu Galileo, koji je bio strogo povjerljiv u to vrijeme.

Projekat je obuhvatao obrnuti inžinjering vanzemaljske tehnologije a istraživanje je sprovedeno u tajnoj bazi koja se zove S4 i koja se nalazi 16 kilometara južno od čuvene oblasti 51.

Prema Lazarevom opisu, S4 postrojenje ima devet avionskih hangara skrivenih unutar planina. Vrata hangara su izgrađena pod takvim uglom da se slažu sa planinskom padinom i  takođe su kamuflirana prirodnim materijalom.

Lazar tvrdi da je vidio devet različitih vanzemaljskih vozila u bazi i opisao je tehničke detalje u vezi sa načinom rada njihovih pogona. Njegov posao je uključivao istraživanje goriva za letjelice, element sa atomskim brojem 115.

Ovaj element je posjedovao neobične osobine koje su omogućavale da leteći tanjir iskrivi prostor oko njih. Na ovaj način, brod prelazi ogromne razdaljine sa minimalnim fizičkim kretanjem.

“Ja sam sasvim siguran šta sam vidio. Znam šta zvanična nauka tvrdi i znam gdje smo mi sa fizikom danas. Ovo je vanzemaljska letjelica sa tehnologijom stotine i stotine godina ispred nas i to je kraj priče”, rekao je Lazar.

Lazar je dobio informacije o istoriji vanzemaljaca na Zemlji u posljednjih 100.000 godina. Vanzemaljci dolaze iz Zeta Reticuli zvjezdanog sistema i nazivaju ih “Sivi”.

Lazar tvrdi da je dobio nekoliko prijetnji otkako je izašao u javnost sa ovom pričom, a čak je bio i upucan.

Njegova tvrdnja ne može lako da se provjeri. Njegovi podaci su izbrisani i nema dokaza da je radio u Los Alamos Nacionalnoj laboratoriji.

Međutim, njegovo ime se pojavilo u telefonskom imeniku naučnika Los Alamos kao i njegova slika iz jula 1982. godine u izdanju Los Alamos Monitora, pozivajući se na njegovo zaposlenje na projektu.

Bob Lazar je ponudio značajnu količinu dokaza koji potkrepljuju njegove tvrdnje i od tada je stekao mnogo sljedbenika. Za njih, on je čovjek sa kredibilitetom i solidnim iskustvom u fizici i inžinjeringu.

Koji god da su njegovi razlozi, Lazar je odgovoran za reputaciju oblasti 51 koju ima i danas, uprkos tajnovitosti.

Ako je Lazar u pravu i govori istinu, njegovo svjedočenje može potvrditi ono o čemu se već odavno špekuliše.

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti