Smijeh je zagarantovan: Mr. Bean se vraća na filmska platna! (VIDEO)

Bez obzira na to da li ga pamtite kao Mr. Beana, Crnu guju, ili jednostavno kao glumca Rowana Atkinsona, vjerujemo da se sa ljubavlju i nostalgijom sjećate njegovih nezaboravnih komičnih trenutaka na kino i TV ekranima.

bean1

Za sve ljubitelje lika i djela Rowana Atkinsona imamo odlične vijesti – legendarni komičar se  uskoro ponovo vraća na filmska platna.

Radi se o trećem nastavku britanske hit komedije Johnny English, u kojoj je Atkinson tumačio glavnu ulogu. Ovaj filmski serijal predstavljen je kao urnebesna i veoma očita parodija na čuvenog britanskog agenta Jamesa Bonda. Nastavak će biti predstavljen kao Johnny English Strikes Back.

bean2

Za film je već dostupan i trailer, a čini se da će se novi nastavak ove špijunske akcijske komedije vrtjeti oko zapleta koji uključuje hakerske napade, otkrivanje identiteta svih britanskih tajnih agenata, nacionalnu krizu i virtualnu realnost. Za potrebe spašavanja svoje domovine prilikom novonastale krize, Johnny će se u ovom filmu pravo iz penzije vratiti u akciju.

bean3

Očekuje se da bi film premijerno mogao biti prikazan 20. septembra.

Jeste li i vi među onima koji jedva čekaju da vide šta nam je Atkinson ovoga puta pripremio? Jedno je sigurno – smijeh je zagarantovan!

Trailer za film pogledajte ovdje

Izvor: ddl.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti