Bivši osuđenik donirao bubreg bolesnoj ženi

Samohrana majka dvoje djece bila je krajnje očajna kada je saznala da joj bubrezi otkazuju i da hitno mora na transplataciju. Obratila se za pomoć lokalnim novinama u nadi da će možda pronaći donora za bubreg koji bi joj spasio život. Jedan potpuni stranac je odgovorio na njezin vapaj za pomoć.

Bivši osuđenik Wesley Joyce donirao je bubreg SallyAnne Grainger kako bi se i na taj način iskupio za svoje pogreške iz prošlosti. Joyce je zbog napada u 2004. bio osuđen na 4 godine zatvora, ali se od tada okrenuo svom životu na bolji način.

Nemam riječi da opišem svoju zahvalnost“, izjavila je Grainger. Tako sam preplavljena emocijama jer se pojavio jedan potpuni stranac i donirao mi svoj ​​bubreg. Nisam očekivala da će se dogoditi, takve stvari se događaju samo u filmovima.”

Joyce je bio jedna od deset osoba koje su odgovorile na njezinu molbu za pomoć, ali je ujedno bio i jedini sa odgovarajućim tkivom i krvnom grupom.

“Čuo sam njezinu priču i to me je potreslo“, rekao je Joyce. Vidio sam njenu djecu i shvatio kako bi grozno bilo da majke moje djece nisu tu za njih.”

“Pomislio sam: ‘Moram promijeniti svoj život malo. Nisam bio dobar cijeli svoj život, činio sam i dobre i loše stvari, ali poželio sam da od sada pa nadalje činim samo dobro.

donate

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti