SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI, OTKRIVEN PRAVI RAZLOG RASKIDA WILLIAMA I KATE: Ova osoba je kriva!

Iako su Kate i William danas primjer sretnog kraljevskog braka, ipak njih su se dvoje 2007. godine nakratko razdvojili.

kw1

Razlog tog prekida stručnjak za kraljevske odnose pronalazi u njenom porijeklu, odnosno porodici Middleton.

Sve sve navodno desilo nakon ultimatuma o vjeridbi koji Kate postavila Williamu.

kw2

Bivši kraljevski urednik Duncan Larcombe, koji se pojavio u Amazonovom dokumentarcu “William & Kate: The Journey”, nije uvjeren u tu priču i smatra da je raskidu kumovala porodica Kate Middleton.

“Jedna od mojih teorija je da su se razišli zbog njenog porijekla, njene porodične pozadine”, prenosi njegovo razmišljanje Daily Mail.

Larcombe svoje uvjerenje temelji na poznatoj činjenici da su Williamovi prijatelji svaki put kad bi videli Kate zbijali šale na račun njene majke, koja je radila kao stjuardesa, uzvikujući frazu koju koristi kabinsko osoblje aviona “doors to manual”.

“Palata je to kategorički odbacila, ali usuđujem se reći da je jedno ili dvoje ljudi vrlo bliskih Wiliamu istog razmišljanja”, kaže Larcombe.

kw3

Majka Kate Middleton dolazi iz radničke klase i potomak je siromašnih rudara i graditelja, a karijeru je počela kao stjuardesa, dok je njen otac Michael bio dispečer aviona za British Airways.Ali, uprkos skromnijim počecima, Kateino odrastanje nisu obilježile oskudice. Karol je pokrenula porodičnu kompaniju Party Pieces i prodajom zabavnog programa za djecu preko interneta zgrnula višemilionsko bogatstvo. Njihova porodična kuća u Barkshireu vrijedi više od milion funti, stan u Chelseaiju vrijedan 750 hiljada funti platili su gotovinom, a troje djece pohađalo je privatnu školu čija godišnja školarina iznosi 27 hiljade funti.

kw4

Kate i William su se upoznali na univerzitetu, a raskid je uslijedio nakon pet godina veze.

Princ Willijam je, navodno želeći izbjeći grešku koju su njegovi roditelji učinili prebrzim vjenčanjem, otvorio novo poglavlje u životu i postao vojnik.

Iako su vijesti o njihovom raskidu punile novine, Kate je bila okupirana uranjanjem u londonsku društvenu scenu i njihov odnos držala u diskreciji. Do sredine maja razgovarali su samo telefonom, a onda je u junu Kate viđena na kostimiranoj zabavi u Williamovoj kasarni. U avgustu su otputovali na Sejšele, gde je William obećao da će je zaprositi.

kw5

Vjerili su se su se u oktobru 2010. i vjenčali u aprilu slijedeće godine. U intervjuu povodom njihove vjeridbe oboje su priznali kako je kratko vrijeme razdvajanja bila najbolja odluka.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti