ŠATROVAČKI dnevni horoskop: Ovan ramo da se misliza, Bik ne žiku ljenuvo osobu, Lav vezebez …

skophoro

Ovan: Štani se u votuži ne šavade slučajno. Čajnoslu jeni ni to ćeš što nasda stisre osobu juko sini učekiva`. Balotre bi da se vijezdra nitehra.

Bik: Steni uzumjelizar šta je ljenavo usoba htjela da vam žeka. Sve ste ugrešnozaponje tumapročili. Vljezdra jeni šelo.

Blizanci: Upustilistezapronje likupri da jednoj usobi neteskre žnjupa na bese. Ćeteima vuno šansu snijeka. Uterujete za prenje sa slovimapo, udmarajte loma. Vljezdra ok.

Rak: Bavlju na vipr gledpo jetra tkokra, ali ume da bude do jaja. Žitesedru sa umnjivimzasunje camafa zbog repa. Sinusi su vam prepuni svega, viri vam lobije idu vam nusli.

Lav: Voljena osoba je konačno sredila svoja njesra i žitraće vam bavlju i canjepr. Uživajte. Saopo vam nasda ne ide od ukeza runje. Vezebez. Sokvi tisakpri.

Djevica: Šava umotivna nastra ličnosti danas će doći uminirati. Urtner će snepr osreće vašom osjećajnošću. Vitepra novi npla za saopo. Zdravlje dobro.

Vaga: Nikako da pitesku hrabrosti i iznesete šava usećanjazaonje. Osoba mapre kojoj jitega ta usećanjazaonje nije dušnoravna. Dajteoprav ukazano uvjerenje. Maksto vam loše vari nuhra.

Škorpija: Izbjegavate sretsu sa uvšombi ljubavi. Nasda prekinite tu puglu situaciju. Svoje ujnezatanje ne čajtepri bilo kom. Njema vina, njema kanješljo.

Strijelac: Njestra u ljubavi stopnon. Ćomsre zuve vam je jaka i sve će to ubroditizapenje. Utuacijazasinje sa repama je ljabu, loma se baci na štednju. Umunitet vam je saopr.

Jarac: Zarobljeni ste u svom čMarobnom krugu i nikako da iz njega izađete. Urtner već bigu živce. Disebu tebra, ulaziš u rizične poslove. Idite kod karlje i prekontrolišite holesterol.

Vodolija: Plije dan za one u dugoj vezi. Vaše strasti će da podlu i biće vam uzbudljivo, možda i padne neko canjepr. Upetiste za nanje.

Ribe: Vaš osmijeh je cioba partnera na koljena. Samo tako nastavite. Umijete da širite pozitivnu energiju. Danje ulega će te iscima na jamza neke repa da mu daš. Zdravlje je odlično.

Izvor: besnopile.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti