Rekla NE glamuru: Glumica nasred crvenog tepiha u Kanu uradila nešto što se nijedna druga NIKADA ne bi usudila! (FOTO)

Poslala snažnu poruku

kristen

Kristen Stewart odlučila je da na kanskom festivalu izuje cipele na štiklu i prošeta bosa, a za to je imala odličan razlog.

2015. godine je stigla nezvanična informacija da na crvenom tepihu žene ne smiju da se pojave bez visokih štikli, pa je popularna glumica, poznata po “Sumrak” sagi odlučila da protestuje.

– Nekada su sve žene morale da nose haljine, srećom sada nije tako. Ljudi se previše uzbude kada vide da ne želiš da nosiš štikle – rekla je jednom prilikom Kristen za strane medije.

kristen2

Kristen je za ovu priliku poput većine svojih kolegica ponijela čuveni model “So Kate” slavnog kreatora Christiana Louboutina, čije cipele pored “etikete” najglamuroznijih, važe i za jedne od najneudobnijih.

kristen3

Čuveni kreator nikada te tvrdnje nije poricao, pa je više puta do sada izjavljivao da kada je kreiranje cipela u pitanju, udobnost mu nije na prvom mjestu. Uprkos tome, milioni dama širom svijeta opčinjeni su njegovim kreacijama, a među njima i veliki broj poznatih ličnosti, pa je čuveni crveni đon često viđen “gost” na najglamuroznijim svjetskim događajima.

Izvor: glossy.espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti