Psihološki test: Kažite nam šta vidite na slici i pogledajte šta to govori o vašoj ličnosti

Ovo je samo jedna od nekoliko ilustracija iz knjige “Psihoknjiga” autora Willa Hobbsona. Njegovi testovi se primjenjuju u psihologiji. Pogledajte ovu ilustraciju i kažite nam šta je prvo što na njoj vidite.

psiho1

Ako ste vidjeli: Bubu

Onda je to jako dobar znak. Predodređeni ste za uspjeh. Pored toga što jako puno radite takođe se i jako dobro snalazite u svakoj mogućoj situaciji. Kada nešto isplanirate, držite se toga sve dok plan ne bude ispunjen.

Ako ste vidjeli: Dva para kolibrija u letu

Život vam je ringišpil u kome se isti prizori stalno ponavljaju. I sami ste svjesni toga da morate nešto promijeniti da bi vaš život krenuo u nekom drugom pravcu.

Ako ste vidjeli: Bradu, brushalter ili naočare za sunce

Veliki ste materijalista i zanimaju vas samo materijalne stvari. Jako ste nezadovoljni sobom, a kada vam se učini da ne može biti gore onda kupujete nove stvari da biste na taj način pobjegli od svog života.

Ako ste vidjeli: Vanzemaljaca sa velikim stopalima, figuru u letu ili ženu u bikiniju

Koliko god da ste u gužvi i da nemate vremena svi imaju povjerenja u vas da ćete posao završiti kako treba. Vedra ste osoba i kada sve prođe ponovo ste opušteni i raspoloženi za šalu. Takođe ste druželjubivi i svoje prijatelje držite jako blizu sebe.

Izvor: zanimljivovesti.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti