Pričalo se da je rentao kuću Blejku Karingtonu i ekipi za snimanje Dinastije! Evo u kakvoj raskoši živi ex YU premijer! (FOTO)

U srcu Kalifornije, gdje žive samo poznati i bogati Amerikanci živi i biznismen jugoslovenskog porijekla koji je sa 20 dolara u džepu došao u “zemlju snova” i ostvario ih.

dinas2

Milan Panić osnivač i dugogodišnji direktor farmaceutske kuće ICN, bio je prvi predsjednik vlade Savezne Republike Jugoslavije od 1992 do 1993.

Rođen je 20. decembra 1929. u Beogradu, a njegovi roditelji vode porijeklo iz Crne Gore.

Milan je u Ameriku stigao 1956. sa samo 20 dolara u džepu, prenosili su mediji impresivnu biografiju ovog biznismena.

Radio je najteže noćne poslove, uporedo studirao, štedio i doživljavao biznis krahove. No, jedan mu je uspio, pa je tako stvorio ICN, jednu od najvećih farmaceutskih kuća.

Danas živi u Pasadeni u Kaliforniji, u kući “holivudske arhitekture”. Voli kadilake, posjeduje privatni “boeing” i naravno veliku jahtou. Radio je samo u izabranim mjestima – Ženevi, Njujorku, Moskvi, Amsterdamu.

Iako su se pojavile medijske priče, par godina unazad, da je čuvena serija Dinastija, snimana u kući ovog biznismena, istina je slijedeća.

dinas3

Panić, prema informacijama američkih agencija za nekretnine posjeduje vilu u Pasadeni na adresi 1150 Arden Road, dok se u hit seriji pojavljivala unutrašnjost vile u istoj ulici, ali na broju 1145.

Ipak, teško je ne zadiviti se kući bivšeg jugoslovenskog premijera, koja je u komšiluku čuvenih Karingtonovih.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti